Aria Condizionata
Biancheria Letto
Cassaforte
Postazione Spiaggia
TV 32″

De Garden Two-Room Apartments zijn gebouwd met het idee om een ​​grote en comfortabele accommodatie te creëren, maar zijn tegelijkertijd gelegen aan een van de meest opwindende kusten ter wereld.

Het concept van de Garden Two-Room Apartments is ontwikkeld op een oppervlakte van 40 m2 op één verdieping op de begane grond. De creatie is het resultaat van ruim 50 jaar ervaring in de bouwsector met specificaties voor een verblijf in volledige harmonie en ontspanning, met z’n tweeën of met het hele gezin.

De Garden Two-Room Apartments bestaan ​​uit een buitengewone woonruimte, een spectaculaire woonkamer met kitchenette, tafel, stoelen en twee slaapbanken. Hiernaast het slaapgedeelte, slaapkamer met tweepersoonsbed. De Garden Two-Room Apartments zijn uitgerust met een badkamer die is ontworpen en bestudeerd om de ruimtes te optimaliseren en gebruik maakt van keramische Marazzi-vloeren en bekledingen, ideaal standaard sanitair en Ceraplan-kranen om de douchecabine compleet te maken.

Het meubilair versterkt de bruikbaarheid van de lijnen en geeft zich over aan kleuren en houtwerk, een verwijzing naar kostbaar vakmanschap. De kleuren zijn een eerbetoon aan de oneindige tinten van de zee en de lucht, en de schoonheid van de materialen, van de turquoise kleur tot het typische wit van de Conero-steen, bevestigen de eco-duurzame aanpak van het project.

Dankzij de openslaande deuren, van hemel tot aarde, communiceert elke kamer harmonieus met de buitenwereld, met uitzicht op de veranda en de tuin.

De voorzieningen van de tweekamerappartementen in metselwerk in de tuin worden gecompleteerd door een 32-inch lcd-tv, een laptopkluisje en airconditioning. In de kitchenette is alles aanwezig voor het bereiden en serveren van maaltijden, met uitzondering van voedsel.

De buitenruimte wordt compleet gemaakt met een tafel en stoelen om comfortabel in de open lucht te lunchen en dineren en ligstoelen voor exclusief gebruik van de accommodatie.

De weelderige mediterrane tuin die bij de accommodatie hoort, is een exclusieve ruimte van harmonie en vrede waar u ontspannende momenten of hele dagen kunt doorbrengen.

Verder is het op aanvraag mogelijk om een ​​parkeerplaats te reserveren in de garages gelegen op de garageverdieping.